søndag, april 23, 2006

McMahonism


Under forrige ukes Raw fikk vi se Vince McMahon starte en helt ny religion. Han proklamerte seg selv "lord, master and god of all sports entertainment", i en temmelig kvalmende tale.

McMahonismen har allerede fått to nye disipler: Shelton Benjamin og Armando Alejandro Estrada. Til gjengjeld fikk Estrada kampen han ønsket seg mellom Shawn Michaels og Umaga.

Sistnevnte kamp ble en kamp der Umaga dominerte mesteparten av tiden. Da Michaels tilslutt hadde fått nok juling, kom Vince McMahon inn i ringen for å avslutte selv. På vei tilbake i ringen etter å ha hentet en stol, ble han stoppet av uforklarlige eksplosjoner.
Livredd, rømte han fra arenaen og Gud og Shawn Michaels hadde tatt enda et poeng mot McMahon'ene.

Personlig syns jeg denne McMahon - Michaels storylinen begynner å bli litt vel langdryg og overdrevet. Allikevel ser jeg frem til kampen på Backlash som nok kan bli ganske så interessant.
Shawn Michaels har også uttalt at han kom til å ta det mer med ro etter Wrestlemania og tilbringe tid med familien.

Under morgendagens Raw var det meningen at Vince skulle "ofre" sønnen sin i en handikap kamp mot Gud og Michaels. Det har blitt endret på etter mange reaksjoner og nå er kampen offisielt en "en-mot-en" kamp mellom Shane og Michaels.

Flere wrestlere har uttalt at de ikke liker ideen med å ha med Gud på Backlash, men sier også at de ikke vil si imot Vince for å ikke risikere karrieren.

http://www.wwe.com / http://www.wrestlinginc.com / http://www.vampirefreaks.com/cult/WWE