lørdag, mai 13, 2006

Slåsskamp utenfor ringen


WWE er jo sammensatt av mange forskjellige personer med ulike personligheter så det sier seg selv at ikke alle kommer godt overens.

Forrige mandag rant begeret over for Batista og Booker T som startet en ekte og blodig slåsskamp. En mengde andre wrestlere måtte komme til for å stanse slåsskampen.

Booker T var den første som kommenterte hendelsen på wwe.com. Han sier grunnen til uoverensstemmelsen i det hele dreide seg om respekt. Eller snarere, mangel på det. Han mener Batista bør lære seg mer om WWE's historie og vise respekt for dem som har vært lengre i bransjen enn det han selv har.

Batista kommenterer senere hendelsen og sier det hadde ligget i lufta lenge så de måtte få det ut av systemet. Han benekter også at han har oppført seg hovent overfor de andre wrestlerene. "I never said anything like this, the rumors break my heart. I would never disrespect guys like undertaker, Shawn Michaels, and Triple H with comments like these. I am not a Prick!"

Begge sier de er ferdige med krangelen nå men at de ikke kommer til å være venner. De er enige om at deres uenigheter ikke skal gå utover WWE og fansen.

http://www.wwe.com / http://www.prowrestling.com